Engrossalg af chokolade

Engrossalg af chokolade

Engrossalg af chokolade til alle lejligheder. Vi er stolte af vores chokolader og synes ganske enkelt, at det er det bedste af det bedste. Engrossalg af chokolade.

Engrossalg af chokolade          Engrossalg af chokolade

Dansk hjemmelavet firmachokolade: Nøje udvalgt, prøvesmagt og ofte selv udviklet og designet. Kun fra de bedste producenter i Danmark og kun de bedste stykker. Vi oplever, at nogle producenter har  “billige stykker” i deres sortiment for at øge avancen. Disse stykker sorterer vi ganske enkelt fra, så kun det bedste bliver tilbage.
Vi har gennem tiden udviklet adskillige smagsvarianter og udformninger på firmachokoladerne, flere af disse stykker har chokoladeproducenterne taget til sig, og de er blevet en fast del af det danske gourmetchokolade. Bemærk at vores danske chokolade er 100 % dansk fremstillet, glutenfri og er et fairtradeprodukt. Vi vælger hvert år ved hjælp af smagsprøver vores chokoladeleverandører. Vi har nemlig erfaret, at kvaliteten har det med at falde i takt med, at mængden øges, og den går ikke hos os. Engrossalg af chokolade er kvalitet og omtanke.

Engrossalg af chokolade          Engrossalg af chokolade

Belgisk chokolade

Belgisk chokolade: Gennem næsten 20 år har vi arbejdet med belgisk chokolade, derfor ved vi mere end de fleste. Vi har nu fundet en leverandør, som fremstiller kvalitetschokolader til meget fornuftige priser til hele verden og som løbende fornyr sortimentet ud fra kundernes ønsker. Det er en stor fordel for os, da danske ganer gerne vil undgå det alt for fede og cremede belgiske chokolade, som andre landes chokoladeelskere efterspørger. Det har vores producent helt styr på.

Engrossalg af chokolade          Engrossalg af chokolade

Chokoladeblanding

Vores chokoladeblanding – også kaldet familieblanding – er en skøn og varieret smagsbuket af lækkerier. Blandingen består af en enestående sammensætning af chokolader og enkelte karameller til hele familien. Vi kombinerer de bedste chokolader fra lande, der har tradition for at producere god og velsmagende chokolade af de rigtige råvarer. Bemærk at vi har fokus på, at der kun bruges naturlige råvarer af de bedste kvaliteter til vores chokolader. Chokolader indpakket i papir kan snyde i forhold til kvaliteten, det gør vores ikke.

Står du og mangler kvalitets chokolade til dine medarbejdere, kunder eller til videresalg.

Vi har det bedste danske chokolade. Fairtraide og kgl. Hofleverandør.

Vi har belgisk chokolade UTZ og fairtrade certificeret.

Derudover lækre fyldte chokolade fra Italien, Belgien, Danmark og England

Kvalitet til uhørt lave priser.

Chokolade Engros.